You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Black Seiryu kő

1,900 Ft
Nettó ár: 1,496 Ft
1900 Ft / kg
  • Gyártó: TF

Ismét sikerült egy érdekes és szép dekorkővel bővítenünk készleteinket.

A Japán ADA seiryu köveit nagyon sok akvakertész használt már, de most elérhetővé vált a Black Seiryu kő. A hangsúlyos sötét, feketés színét víz érintkezésével érhetjük el. Érdekes formája és alakja teszi népszerűvé. Az akvárium víz kémiáját változtatja, de ezt a rendszeres vízcserékkel könnyedén kompenzálja az akvarista, de nagy mennyiségnél javasolt aktívszén és víz paraméter javító gyanta használata. Szép erezetes mintája tökéletesen hegyek hangulatát varázsolja az akváriumban.

Boltunkban több méretben és formában található meg ez a dekoráció. Kérjük önöket hogy az ajánlatkérés menüpontot használva írják meg milyen méretre, formára gondoltak ami alapján tudunk egy árajánlatot készíteni.
A dekor fát és követ az akváriumba helyezés előtt alaposan le kell mosni! 

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Az eladási ár 1kg dekorkőre vonatkozik!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek