You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Rotala colorata - TF steril

1,630 Ft
Nettó ár: 1,283 Ft

Rotala sp. A „Colorata” valószínűleg a Rotala rotundifolia változó faj egy változata. Gyakran hibás "Rotala indica" névvel is ellátják. A "standard" R. rotundifolia-hoz képest ez a Rotala különösen intenzív világosvörös-narancsvörös színt ölt, különösen akkor, ha jó fény alatt van. Levele keskeny vonalú. A szárak túlnyúlnak a vízszintes növekedési szokáson, és sűrű bokrokat képeznek, mivel könnyen szétágaznak, akárcsak a Rotala sp. "Green", amely mindig világoszöld. Rotala sp. A 'Colorata' jó kombinációs partner hozzá.

Erős, intenzív világítás, jó minőségű tápozás és CO2 adagolás esetén alacsony növekedést érhetünk el és a szép narancssárgás vöröses színt is csak ebben az esetben kaphatjuk meg.
Dobozos növényeink laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A dobozokban nevelt steril növények néhány hétig maradhatnak, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

Tartás: Közepes
Típus: Stem növény
Eredet: Termesztett
Növekedési ütem: Lassú
Magasság: 5-10+cm
Fény igény: Közepes
Co2 igény: Közepes


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek