You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Cryptocoryne walkeri 'Pygmaea' - HL steril

2,200 Ft
Nettó ár: 1,732 Ft
  • Gyártó: HL

A Cryptocoryne pygmaea egyike azon kevés víztrombita fajoknak, amelyek a Fülöp-szigeteken őshonosak. A Palawan, Busuanga szigeteken és Mindanao nyugati részén fordul elő. Ott nő a folyók és patakok partjain. Ez a faj meglehetősen változó, különböző méretű formákkal. A Cryptocoryne wendtii formáira hasonlít. Régebben alkalmanként kapható volt a kereskedelemben, de ma már ritkaság. A Cryptocoryne pygmaea-nak semmi köze nincs a Cryptocoryne "pigmea" -hoz, amely egy C. x willisii szelekció. Víz alatt termesztve körülbelül 25 cm magasságot érhet el. A növény forma lényegében kicsi marad.

Közepes megvilágítás és tápanyagokban gazdag talaj ajánlott. A Cryptocoryne pygmaea közepesen kemény vízben is megnő. Mint a legtöbb Cryptocoryne, földalatti gyökér indákkal terjed.

Tartás: Könnyű
Típus: Előtér/közép növény
Eredet: Fülöp - szigetek
Növekedési ütem: Közepes
Magasság: 10 - 20cm
Fény igény: Közepes/erős
Co2 igény: Közepes
Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek