You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tropica Aquarium Soil 9l - Normál szemcséjű

13,850 Ft 14,990 Ft
Nettó ár: 10,905 Ft
1665 Ft / l 1539 Ft / l

Tropica Aquarium Soil - Normál szemcséjű akvárium talaj.

- A Tropica új akvárium talaja külön substrate nélkül is alkalmazható. Nemcsak akvakertészek használhatják, hanem garnéla tartóknak is tökéletes választást nyújthat.
- Finom szemcsemérete (2-3mm) a legapróbb növény ültetését is megkönnyíti.
- A talaj hozzá járúl a legoptimálisabb növények növekedéséhez és serkenti a piros színű növények szín intenzitását.

Akvárium talaj biztosítja a jó és aktív növekedést a kezdetektől fogva, és erősíti a piros növény szín intenzitását. Ez egy komplex talaj, amit alsó táptalaj nélkül is használhatunk.A Tropica Aquarium Soil aktív része optimálisan csökkenti a víz pH értékét, így nemcsak könnyebb a növények nevelése, de a halak és garnélák tartása is egyszerűbb. Javasoljuk az akvárium vízének részleges cseréjét hetente-kéthetente.

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Kiszerelés:

- 9liter 

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek