You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK Sky CITY J300 APP Control RGB+UV LED világítás

36,617 Ft 43,079 Ft
Nettó ár: 28,832 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Ezt a Full spectrum RGB+UV LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'színes' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumba, mert  ez a fajta FULL spectrum RGB+UV LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 

A legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőséggel. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.

Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!
Nemcsak a növényeink lesznek színpompásak a világítás alatt, hanem a halak is gyönyörűek lesznek. 
Az AQUA CITY J300 világítás LOWTECH és HIGHTECH akváriumokhoz is remek választás, de állványa miatt WABI-KUSA tálakhoz is ideális. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel az akváriumunkon nagyobb felületet világítunk be.
Az AQUA City RGB+UV LED világítás ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás és nem össze tévesztendő a nem FULL Sepectrum LED világításokkal.
Ennek a Full Spectrum RGB+UV LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 C

A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Használható WABI-KUSA tálakhoz, édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Természetesen az ár az állvánnyal együtt értendő!

Paraméterek:

- Világítás mérete: 260x100x10mm/
- Állvány mérete: 560x310x310mm
- Ajánlott akvárium: 260x350mm
- Teljesítmény: 20W / 1000lm
- Feszültség: 240V
- LED-ek száma: 49db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85<
- Súly: 1650g /állvánnyal együtt/
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek