You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Aqua Week S-series Sharp S400 Button Control LED világítás

29,092 Ft
Nettó ár: 22,907 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Magas minőségű LED-ek, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
Az alumínium test és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. A mart akril felfogatás állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére.
Ezt az RGB LED világítást főleg azok az fogják előnyben részesíteni, aki kicsi akváriumhoz keresnek világítást.
Ennek az újgenerációs lámpának a működtetéséhez nincs szükség telefon, applikációra, mert itt a vezérlést egy külső irányítópanel /Button control/ segítségével tudjuk megoldani. Ez a komplex vezérlő szinte minden olyan funkciót tud, mint az applikáció. 
A vezérlő panelen /Button control/ elhelyezett kapcsolók segítségével dimmer-ni tudjuk a LED-eket, előre beállított 'program világítás' és ami újdonság, hogy napfelkelte/naplemente beállítás is megtalálható a vezérlőn. A ki/be kapcsoló nyomógomb mellett az időzítőt találjuk.

Nemcsak a növényeink lesznek színpompásak a világítás alatt, hanem a halak is gyönyörűek lesznek. 
Ennek a LED világításnak a kisebb fényerejével LOWTECH akváriumokhoz is tökéletes választás lehet. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel az akváriumunkon nagyobb felületet világítunk be.
A Week S-series Sharp az ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás!
Ennek az RGB LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 80!
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, Wabikusa-hoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.
Áramszünet esetén törlődnek az előre beállított paraméterek!

Paraméterek:

- Méret: /387x80.5x10mm/
- Állvány magassága: 300mm
- Ajánlott akvárium: 390 - 500mm
- Teljesítmény: 20W / 1000lm
- Feszültség: 240V 3A
- CRI/RA: 80<
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek