You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK PHOENIX K - L1200 PRO-APP Control LED WRGB világítás

95,140 Ft Nettó ár: 74,913 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Már webáruházunkban is elérhető a legújabb generációs AQUA WEEK LED lámpák applikációs ( Apple és Android rendszerű telefonokra letölthető) vezérelhetőséggel. Az applikáción keresztül sokkal professzionálisabban lehet a lámpát beállítani az adott körülményekhez. Választhatunk előre beállított programot, amiben  a LED 'szín csatornák' a gyártó által beállított konfigurációi közül, de ezeket a LED 'szín csatornákat' (zöld, piros, kék, UV-A) egyedileg is tudjuk kalibrálni a saját igényeink szerint.

Magas minőségű LED-ek, mart akril láb, alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. A mart akril felfogatás állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére. Az akryl lábak rögzítésére szolgáló kihúzható konzolok segítségével akár 10 - 10cm-vel tudjuk meghosszabbítani (a pontos méretekről érdeklődjön kollégánknál)a világítótestet, ezáltal szélesebb mérethatárokon belül választhatunk akváriumot.
A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'szines' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumban, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. Ez az újgenerációs lámpatest már a magas minőségű EPISTAR/CHIPS LED-ek mellett UV-A fény tartományú LED-eket is tartalmaz!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, 85A - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeknek lesznek pompásak a színei ezalatt a világítás alatt, hanem a halak színei is gyönyörűek. 

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Az akvárium méretére igazított tartó konzol fém rúd részét rögzíteni kell imbuszkulcs segítségével!

Belső memóriájának köszönhetően, áramszünet esetén sem veszti el az előre beállított paramétereket.

Paraméterek:

- Méret: /1160x160x20mm/
- Ajánlott akvárium: 900 - 1100mm
- Teljesítmény: 110W / 6600lm
- Feszültség: 36V 3A
- LED-ek száma: 140db + 16db UV-A (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 85A
- LED élettartam: 30000h

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek