You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tetra Teszt Alga Control 3in1

4,555 Ft 5,950 Ft
Nettó ár: 3,587 Ft
238 Ft / db 182 Ft / db

A Tetra kifejlesztette az első tesztcsíkot az egyedülálló foszfát tesztmezővel, amely segít megelőzni az algák növekedését:
Tetra AlgaeControl 3in1. méri a három jelenleg releváns alganövekedési paramétert, a foszfátot és a nitrátot, valamint a fontos karbonát keménységi értéket.

A tavakban és akváriumokban az algásodás sikeres megakadályozása érdekében a vízparamétereket rendszeresen ellenőrizni kell. A Tetra Test AlgaeControl 3in1 az optimális segítség a nitrát és foszfát vízparaméterek mérésében. Ez megkönnyíti a legfontosabb algaparaméterek ellenőrzését, és sikeresen megakadályozza az algák növekedését a tóban és az akváriumban. A Tetra AlgaeControl 3in1 teszt a karbonátkeménységet is méri, mert ez a vízparaméter nagyon fontos a stabil vízviszonyokhoz és a hirtelen savasságcsökkenés megelőzéséhez. A Tetra Test AlgaeControl 3in1 használatához egyszerűen mártsa be őket a vízbe, és egy-két másodpercig forgassa őket a vízben. Mindössze 60 másodperccel később olvassa le a legfontosabb információkat a víz nitrát, foszfát és karbonát keménységéről anélkül, hogy lerázná a felesleges vizet. A színskála segítségével megállapítható, hogy ezek a biztonságos tartományon belül vannak-e, vagy szükség van-e növelésre vagy csökkentésére.

Tartalam: 25 db tesztcsík

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek