You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

AQUA WEEK RAPTOR K - V200 FULL SPECTRUM LED WRGB 20-30cm világítás

17,689 Ft
Nettó ár: 13,928 Ft

Az AQUA WEEK világítást készítő cég főleg fotóelektronikai világításokat gyárt. Több éves gyártói tapasztalatukat kamatoztatták az akvárium világítások fejlesztésekor.

Magas minőségű LED-ek, akryl - műanyag 'láb' (eltérhet a fényképen lévőtől!), és alumínium test és professzionális elektronikai vezérlés teszi teljessé az általuk készített világításokat.
A mart alumínium test hűtőbordái és a dimmer-t vezérlés garantálja a rendkívül hosszú élettartamot a LED-ek számára. Az alumínium állítható konzoljának segítségével szépen illeszkedik az akvárium szélére, amit egy süllyesztett csavar segítségével rögzíthetünk.
Ez az új generációs AQA WEEK Raptor K Series LED Lámpa már külső vezérléssel rendelkezik. Az időzítő, ki/be kapcsoló és a fényerő szabályzó egy külső panelre került.  
A CNC-vel mart alumínium test tetején kivitelezett hűtőbordák tökéletes passzív hűtést biztosítanak.
Ezt a Full spectrum WRGB LED világítást főleg azok az akvakertészek részesítik előnyben, akik 'szines' növényeket is szeretnének ültetni az akváriumba, mert  ez a fajta FULL spectrum WRGB LED-nek a legtökéletesebb a színvisszaadása. 
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 85 - (EPISTAR CHIPS)!

Nemcsak a növényeink lesznek színpompásak a világítás alatt, hanem a halak is gyönyörűek lesznek. 
Az AQUA RAPTOR vékonyabb, kompaktabb modell az AQUA PHOENIX-hez képest, így akár kisebb fényerejével LOWTECH akváriumokhoz is tökéletes választás lehet. Természetesen igény szerint a  nagyobb fényerő érdekében többet is el lehet helyezni a világítótestből. Ilyenkor a fényvetés szöge is jobb, mivel az akváriumunkon nagyobb felületet világítunk be.
Az AQUA RAPTOR ÁR/ÉRTÉK/MINŐSÉG szempontjából ideális választás!
Ennek a Full Spectrum LED-nek a CRI(RA) indexe magasabb, mint 90!

Használható édesvízi növényes, halas akváriumokhoz, terráriumokhoz, viváriumokhoz és palodáriumokhoz egyaránt.

Mivel az armatúra belső energia forrással nem rendelkezik, így az időzítő korrigálása alkalmanként szükséges.
Az akvárium méretére igazított tartó konzol fém rúd részét rögzíteni kell imbuszkulcs segítségével!
A lámpatesteknél és a tartó konzoloknál figyelmesen járjon el a rögzítésnél, a csavarok és anyacsavarok behajtásánál és az imbuszkulcsok használatánál is. Semmiképpen se erőltesse a csavarok, anyacsavarok behajtását, mert az imbuszkulcs és a csavar is sérülhet.

Paraméterek:

- Méret: /175x100x114,5mm/
- Ajánlott akvárium: 190 - 300mm
- Teljesítmény: 12W / 720lm
- Feszültség: 24V 2A
- LED-ek száma: 28db (EPISTAR CHIPS)
- CRI/RA: 90<
- LED élettartam: 30000h

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek