You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

A..L AquaLine Power Compact RO 3.1.1. vízlágyító berendezés 100GDP

38,990 Ft
Nettó ár: 30,701 Ft
  • Gyártó: TF

Az AquaLine család újabb  termékkel bővült. 
Az AquaLine Power Compact RO 3.1.1. 2db nagyobb kapacítású és nagyobb méretű előszűrővel /10 000 - 11 000 liter, ami függ a bemenő víz szennyezettségétől/ rendelkezik, így még hosszabb élettartamra számíthatunk a membrán tekintetében is. 
Gyártói kapcsolatunknak köszönhetően egy kiváló ár/érték arányú  RO filter került közelebb az akvaristákhoz. Törekedtünk a magas minőség szem előtt tartása mellett  egy nagyon alacsony árat is tartani.
A fordított ozmózisos berendezések szinte elengedhetetlenek minden igényes mai akvarista számára, akik az akvarisztikában a csapvízen túlra is tekintenek, valamint a ma oly népszerű növényes akváriumokhoz, melyeknek nélkülözhetetlen kelléke lehet. 
Ez a belépő szintű modell leginkább kis akváriumokhoz és paludáriumokhoz, trópusi növények gondozásához használt lágy víz előállítására  alkalmas.
A készülék  100 gallon/ 378 liter / /nap-os membránnal rendelkezik, amelyhez 2 db előszűrő : egy darab   5 Micronos és egy darab  1 Micronos polipropilén és egy megnövelt kapacítású aktív szenes előszűrőn keresztül jut el a bemenő víz. /A teljesítményt normál 4 Bar-os víznyomás mellett, 25 Celsius-nál éri el!

Párhuzamos ülepítő szűrő, mely kiszűri az 1 mikronnál nagyobb mechanikai szennyeződéseket (homok, rozsda, iszap, stb.) A nagyobb előszűrőknek köszönhetően hatékonyabb és hosszabb idejű működést kapunk. 
Aktív szénszűrő: megköti a klór részecskéket és klórszármazékokat, kellemessé téve ezzel a víz ízét és illatát és egyben védi  a Ro membránt.
Időszakos cseréje javasolt!

A "Felhasználói kézikönyv" a "Dokumentáció" fülre kattintva elérhető pc-n, tablet-en és mobilon is.

Membránszűrő (100 GPD), a készülék lelke. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 90-99.5%-os biztonsággal távolít el.
A szett tartalmaz minden egységet a pontos beszereléshez.
Egyedi igényeknek is össze tudunk állítani RO készülékeket, de ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! 

Az osmo készülékhez jár egy négyutas szelep. ami  elzárja a szennyvízet, ha a 'tiszta' víz ágat elzárjuk. elzárhatjuk csappal, vagy automata vízszint szabályzóra is lehet kötni. 

Tartozékok:

- 4 méter nagynyomású RO cső
- 1db 100 GDP membrán
- 1 db 5 micronos polipropilén előszűrő
-1 db 1 micronos polipropilén előszűrő  

- aktívszenes filter
- POST filter
- szennyvíz bekötő idom
- víz bekötő idom fém golyóscsappal
- háztartásban használható fém golyóscsap
- membrán rögzítéséhez való kulcs

Méretek:
Magasság: 17cm
Hossz: 36cm
Szélességgel: 17cm

Ha a készülék beüzemelésével kapcsolatban járatlan, akkor bízzon meg ezzel egy víz technikai berendezések szerelésében jártas személyt! 
Reklamációt a készülékkel kapcsolatban úgy tudunk elfogadni, hogy a beépítést kizárólag az RO víztisztító berendezést  erre akreditált szakember, illetve vállalkozás végzi és ezt számlával igazolja!
A teflonszalag nem része a szettnek!

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek