You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

YOKUCHI Jiban Soil 4l - Teljes értékű akvárium talaj

5,490 Ft
Nettó ár: 4,323 Ft
1372 Ft / l

Jiban talajteljes szubsztrátum édesvízi akváriumokhoz. A kémia, a biológia és a környezetmérnöki területek első osztályú szakemberei vettek részt a Jiban talaj létrehozásában. A Jiban talaj előállításához a legmagasabb minőségű, természetes eredetű nyersanyagokat használtuk fel. Aljzatunkat intenzív világítással és CO2-kibocsátással felszerelt high-tech akváriumokhoz ajánljuk. Az egyedülálló gyártási eljárás lehetővé teszi a felhasznált aljzatok természetes tulajdonságainak megőrzését. Az alakítás és szinterezés forradalmi technológiájának köszönhetően homogén és porózus mátrix jött létre, amely ideális környezet a mikroorganizmusok és a növényi gyökérrendszer fejlődéséhez. A mikroorganizmusok szimbiózisban maradnak a növénnyel, biztosítva a tökéletes növekedést és megjelenést. Egyedülálló szubsztrátumunk használata biztosítja a tápanyagok és biostimuláló anyagok hosszú távú kijutását az akváriumba. További előny a nagy ioncserélő kapacitás, amely tökéletesen stabilizálja a víz paramétereit. Aljzatunk csökkenti az általános és karbonát keménységet, korrigálja a pH-t, így ideális környezetet teremt mind a növények, mind a trópusi halak szaporodásához enyhén savas vízi élőhelyekről.

Használati útmutató:

A közeg használatra kész, nem szabad öblíteni. Nem keverhető más gyártóktól származó aljzatokkal vagy alapozóval. Újonnan felállított akváriumban fedje be az alsó felületet minimum 6 cm-es Jiban talajjal 1. Nedvesítse meg az aljzatot bő vízzel, és hagyja hatni kb. 30-45 percig. Óvatosan ültessük el a növényeket csipesszel, gyökereiket az aljzatba süllyesztve. Az első 4 hétben hetente kétszer 25-50%-os vízcsere javasolt, amíg az akvárium stabilizálódik. A tartály első feltöltése és vízcsere során a paraméterei egy idő után ismét stabilizálódnak. RO víz használata javasolt Ishiko növényi ásványi ásványianyag hozzáadásával. 20 dH-t meg nem haladó összkeménységű csapvíz használható, de ekkor az aljzat gyorsabban elveszíti

Kiszerelés:

4 liter

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek