You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

YOKUCHI Power Base Substrat 2l - Növény táptalaj

3,600 Ft
Nettó ár: 2,835 Ft
1800 Ft / l

YOKUCHI Ganban power base vulkáni és szerves eredetű természetes anyagok gondosan válogatott keveréke. A Ganban power base szerkezetét a pórusok magas telítettsége jellemzi, amely támogatja a vízi környezet anyagcseretermékektől való megtisztításáért felelős mikroorganizmusok szaporodását. A Ganban power base megkönnyíti az indítást és a stabilizálást a káros anyagok elnyelésével a tartály működésének kezdeti szakaszában.

A YOKUCHI Ganban power base jelentősen javítja a tápanyagok szállítását az aljzat mélyebb rétegeiben. A Ganbanban található szerves anyagok mineralizációs és humifikációs folyamatokon mennek keresztül, így biztosítják a gyökerek számára a tápanyagok folyamatos hozzáférését.

Használati utasítás:

A közeg használatra kész, nem szabad leöblíteni. Nem keverhető más gyártóktól származó aljzatokkal vagy alapozóval. Öntse a zacskó tartalmát közvetlenül az akvárium aljára. Ezután válassza le 2-3 cm távolságra az első üvegtől és az oldalsó ablakoktól (a kezelés célja a tartály esztétikai értékének megőrzése). Fedje le az előkészített aljzatot egy réteg Jiban talajjal.

Kiszerelés:

2 liter

A túlsúlyos csomagnál vegye figyelembe a plusz szállítási felárat! Ezzel kapcsolatban érdeklődjön e-mail-ben, vagy telefonon!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek