You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

NEO Media Pure 'M' - Biológiai szűrőanyag /semleges pH/

6,150 Ft
Nettó ár: 4,843 Ft
6150 ft / l

A patron egészséges és tiszta akváriumvizet biztosít. A Pure változat nem változtatja meg a víz pH-értékét. A csomagban a kerámiák mellett alvó nitrifikáló baktériumokat találunk agglomerált fekete golyók formájában.
A NEO MEDIA patronok gyártója mindent megtett, hogy a legjobb biológiai patront hozza létre világ. 
Ezt az állapotot nem csak a szenzációs és változatos porozitás határozza meg, hanem a tartós használattal szembeni ellenálló képesség és – amit általában alábecsülnek – a patronok hatása a víz pH-jára. 

Kiszerelés:
- 1 liter

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.