You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

YOKUCHI Gen. K Potassium 400ml - Folyékon kálium

3,998 Ft
Nettó ár: 3,148 Ft

A kálium az egyik fontos makrotápanyag. Ez az elem enzimaktivátor és részt vesz az ozmoregulációban és a növény nitrogén-gazdálkodásában.
Serkenti az a növény fejlődését.
 
A káliumhiány tünetei először az idősebb leveleken jelentkeznek. A növényes akváriumokban a pótlása szükséges. 
A YOKUCHI Gen. K -  kálium egy innovatív, rendkívül koncentrált szerves anyagokon alapuló készítmény, amelyet kiváló biológiai hasznosulás és asszimiláció jellemez, amely lehetővé teszi a növényi akvárium káliumhiányának egyszerű és biztonságos pótlását.

Kiszerelés:
- 400ml

Adagolás:
Az adagolópumpa segítségével /1 nyomás/100 liter víz/ könnyedén tudjuk adagolni a Káliumot, ha a növények igénylik a pótlást.


Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek