You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Neo gH/pH minus - gH/pH csökkentő

2,990 Ft
Nettó ár: 2,354 Ft
Neo Bag Plus 8db patron, amely csökkenti a víz pH-ját és GH-ját
- könnyen tartható 7 alatti pH-érték
- stabil és alacsony pH
-csökkenti a GH-t
- Könnyen használható
- 8 tasakot tartalmaz
Kétféleképpen használhatja!
A Neo patron kétféle, biológiai és kémiai úton távolítja el a leghatékonyabban a nitrogén- és foszforvegyületeket és egyéb káros kémiai vegyületeket és szennyeződéseket. A biológiai módszerek stabilak, a kémiai módszereket pedig a gyors eltávolítás jellemzi, ezért mindkét módszer egyidejű alkalmazása a leghatékonyabb és leghosszabb távú.
Pozitív molekulák csökkentése:
Hogyan csökkenthető a víz pH-ja és GH-ja? Elég könnyű megkötni mindenféle pozitív töltésű vízkeményítő vegyszert. Csak POZITÍV töltésű. Ez a kulcsszó.
Ezt a tényt mindenki figyelmen kívül hagyja. Emlékszünk a kémiából, hogy egyes molekulák töltésük miatt (negatív és pozitív ionok) nem lépnek reakcióba egymással. Ezen a téren semmi sem változott! Még ha egy közönséges, akár a legdrágább készítményt használ is, akkor is sok pozitív töltésű részecskét tartalmazhat az akvárium, mert a szokásos patron vagy készítmény taszítja azokat, azaz nem tud reagálni velük. A megoldás egyszerű. Használjon olyan patront, amely vonzza az ilyen részecskéket és elpusztítja azokat. Ily módon tartósan csökkenti a pH-t és a GH-t.
Mi a helyzet a negatív töltésű vízkeményítő részecskékkel?
Az akváriumban nem léteznek. És ha jelen vannak, nincs
jelentős hatással a pH-ra és a GH-ra. Csak szabaduljunk meg a pozitívumoktól. A negatívakat egyébként is leggyakrabban felveszik a növények, ellentétben a megterhelő pozitívakkal.
Aktív szén tartalom:
Hatékonyan megköti és semlegesíti az összes nehézfémet, tisztítja és frissen tartja a vizet.
Szerves széntartalom:
Az akváriumban lévő hasznos mikroorganizmusok, azaz a baktériumok üzemanyaga. Különféle baktériumtörzsek tartják tisztán a vizet azáltal, hogy szerves szennyeződésekkel táplálkoznak.
Hogyan kell használni?
Helyezze be a
patront (kaszkád, vödör vagy belső), vagy helyezze az akváriumba a szűrő vízkimenetéhez közel. Minél nagyobb az áramlás, annál gyorsabb és hatékonyabb a művelet.
1 tasak 60 liter vízhez.
Használat előtt öblítse le folyó vízben, és rázza fel 20-szor

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek