You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Vipagran 10000 ml

27,952 Ft
Nettó ár: 22,009 Ft
2795 ft / l

A sera vipagran egy teljesen újfajta lágy granulátum gondosan kiválogatott és kíméletesen feldolgozott nyersanyagokból. A sera vipagran valamennyi fontos vitamint, ásványi anyagot és esszenciális nyomelemet tartalmaz. A stabilizált C vitamin megnöveli az ellenálló képességet és erősíti az immunrendszert. A lágy konzisztencia és a könnyű fogyaszthatóság a sera vipagran-t ideális táplálékká teszi a legnépszerűbb halak számára, mint a Fekete Molly, a Platty, Guppy és a Neonhalak.

A sera Vipagran a legnépszerűbb haleledel mely minden halfaj számára ajánlott, de legfőképpen azon halfajok számára amelyek a vízközt táplálkoznak. A gondosan összeválogatott hozzávalók hozzáadott prebiotikumokkal megőrzik a halak egészségét és élénkségét. A lassan merülő granulátumok könnyen megemészthetőek és az alakjukat is megtartják ezzel sem rontva a víz minőséget. A lágy és sima szerkezetű granulátum amellett, hogy ízletes jól illeszkedik a halak étrendjébe. Továbbá kis és keskeny szájú halaknak is adható.


Kiszerelés:

Sera Vipagran                           10000 ml  2,7 kg

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek