You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Easy Life ProFito

1,290 Ft Nettó ár: 1,016 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Easy-Life ProFito egy erősen koncentrált, egyetemes növényi trágya, amely alkalmas az összes vízinövény tápozására. 
Optimális esetben több tucat összetevő ideális keverékével a műtrágya garantálja az erős, egészséges és buja növények növekedését. A Profito általános használatával az extra vas-vagy kálium-műtrágya többnyire feleslegessé válik, ami egy gyéren ültetett akváriumra érvényes. 
Tehát a ProFito valóban egy univerzális műtrágya.
A Profito használatakor, az egyéb folyékony műtrágyák alkalmazása felesleges, mivel a ProFito-ban minden hasznos nyomelem megfelelő formában jelen van.

- erősen koncentrált, és komplett, univerzális műtrágya 
- minden tápanyag egyetlen termékben 
- az erős, egészséges és buja növények növekedését serkenti
- elősegíti hormonálisan a  növények  sejtosztódását / cytokinin / 
- nagyobb levelek  és intenzívebb színek 
- javítja az akvárium vizét 
- javítja és karbantartja a biológiai egyensúlyt az akváriumban 
- nitrát és foszfát mentes
- nagyon gazdaságos a használata

A növényeknek szüksége van olyan tápanyagra, amelyben magas koncentrációban megtalálható elsősorban vas-, kálium,-és magnézium. Ezt a tápanyagot úgy kell megalkotni, hogy a növények nagy mennyiségben tudják felvenni az említett nyomelemeket.
Ráadásul ezen növényi tápanyagnak tartalmaznia kell további számos, úgynevezett mikro tápanyagot, mint a mangán, bór, kobalt, litium, molibdén, réz, ón, nikkel, fluor, jód, aluminium, cink, szelén és a vanádium.
Ezek az anyagok együttesen alkotnak olyan egységet a számos ritka ásványokkal karöltve, amit a növények hasznosítanak növekedésük közben. A tápanyag ösztönzi a növényt, hogy nagyobb mennyiségben termeljen cytokinin-t (növényi hormont), hogy a sejtosztódás gyorsabban végbe menjen, ezáltal a levelek nagyobbra nőnek, szélesednek, és intenzívebb színekben fognak pompázni.
A Profito használata olyan optimális trágyázást eredményez, mely során a növények gyorsan nőnek, egészségesek és erősek lesznek.

A nem kívánt vegyületek az akváriumban, mint a nitrogén és a foszfát, hasznosítása nélkülözhetetlen, amit növények oldanak meg és növekedésük gyorsabb lesz. A nitrát, foszfát és ammónium gyorsabban távozik az akváriumból, ezért a Profito használata során javul a víz minősége, illetve fenntartja a megfelelő biológiai egyensúlyt.
Természetesen a ProFito nem tartalmaz nitrátot vagy foszfátot. 
Az antioxidánsok és tartósítók jóvoltából a termék állapotromlása leredukált, ezért hosszú ideig eltartható. 
A Profito-t hűvös, sötét helyen kell tárolni, ezáltal garantálható a termék szavatossága.
Gyermekek számára elérhetetlen helyen tároljuk.

A Profito elnyerte: Best akvárium termék 2008-ban Németországban ADANTAGES PROFITO

ADAGOLÁS :Az adagolás rendkívül gazdaságos: 10 ml / 100 liter akvárium vizhez minden héten. Az is lehetséges, hogy a normál dózis 1 / 7-részét adagoljuk napi rendszerességgel. A termék színe változhat sötétzöld és sötét barna között. Használja az első pár héten a javasolt adag kb. 1 / 3 részét. Ez később módosítható a lehető legjobb növekedési ütem eléréséhez (hetente/100 literhez 10 ml + / - 40%). 

A legjobb adagot könnyű meghatározni azáltal, hogy figyeljük a legfiatalabb leveleket. Ha ezen levelek világoszöldek, akkor az adag növelhető. Ha nemkívánatos algák jelennek meg, akkor a dózis csökkenthető. 

ProFito kiszerelés: 
100 ml-es flakon
250 ml-es flakon
500 ml-es flakon
1000 ml-es flakon
5000ml kanna


Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.

Kapcsolódó termékek