You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Sera Arowana 1000ml

7,790 Ft
Nettó ár: 6,133 Ft
6,773 Ft / l

A Sera Arowana egy granulátumból álló gondosan elkészített haleledel nagy testű ragadozó Arowana és nagyobb sügérek számára. A könnyen emészthető haleledel nagy mennyiségben (40%) tartalmaz fehérjét. A kis hús falatokat még a különösen kényes ragadozó halak is élvezettel fogyasztják el amik jobban szeretik az elő zsákmányt. Az értékes karotin szükségletet a hozzáadott spirulina és haematococcus algákból és krillekből pótolják amik az élénk színgazdaságot is élénkítik. A granulátum süllyedés közben sem veszíti el alakját és állagát, így a víz minőségét sem rontja.

Kiszerelés:

Sera Arowana                                                        1000 ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

1990.-Ft /0 - 10 kg súlyú küldeményekre vonatkozik!/
/10 kg felett 1690.-Ft túlsúly fizetendő!/
Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 600.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek