You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • A kosara még üres!

Tropicalfish Debrecen

Tropica Plant Growth Specialised Fertiliser

2,280 Ft Nettó ár: 1,795 Ft

Kiegészítő lehetőségek

A Specialized növénytáp, mint azt neve is mutatja speciális felhasználásra készült folyadék. 
Növénnyel sűrűn ültetett akváriumokhoz fejlesztették kiegészítő tápozásként, ahol viszonylag kevés hal, illetve gerinctelen(csiga, garnéla) van telepítve.
A Specialized növénytáp tartalmazza az összes szükséges alapvető tápanyagokat, beleértve nitrogén (N) és foszfor (P), melyek egy nagyobb létszámú állománnyal folyamatosan jelen lennének(kevésbé kontrollált mennyiségben), az etetés mértékétől, illetve az anyagcsere gyorsaságától függően.
Egy a folyadék gyors felszívódást tesz lehetővé a leveleken keresztül, így gyors változást hozva az akvárium összképében. 

Tápozás:
A már jól ismert adagolást követi 5ml/50l/hét. 
Kimondottan javasolt olyan akváriumokhoz, ahol hiánytünetek léptek fel a növényeknél. Egy rosszul, vagy egyáltalán nem működő akváriumhoz, ahol az algák már felütötték a fejüket, viszont az alapnak tekinthető, jól bevált Tropica Plant Nutrition keveréket javasoljuk.
Az alap tápozást önmagában nem váltja ki!

Egy nyomással 1.2ml-t juttat az akváriumba, az adagolása ennek megfelelően nyomásra van meghatározva, az alábbi táblázatban.

Kiszerelés:

- 125ml

- 300ml

Mennyiségi rendelés esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó
Csomag átvétel és ellenőrzése!
Sérüléssel és reklamációval kapcsolatban kizárólag a futárnál felvett kárfelvételi jegyzőkönyvvel tudunk érdemben foglalkozni! Kérjük, hogy minden esetben a futár jelenlétében nyissák ki a csomagot és ellenőrizze a termékek sértetlenségét!
Termék sérülésekor a kárfelvételi jegyzőkönyv hiánya esetén el kell, hogy utasítsuk a kárigényt!
Törékeny és túlméretes csomag és termék szállítása feláras/bútor, akvárium, fénycső, üvegtermék, stb/, amelynek áráról érdeklődjön E-mail-ben, vagy telefonon!

FONTOS!

Minden 10kg-ot meghaladó csomag szállítása esetén, még ha eléri a fizetendő összeg a 30 000.-Ft-ot, és ezáltal ingyenes lenne a szállítása a csomagnak, a túlsúly miatt a szállítási költség ebben az esetben 1690.-Ft.
Téli időjárásra tekintettel a növény rendeléseket "fűtőpatronnal" ellátva postázunk, aminek a plusz költsége 300.-Ft. Abban az esetben, ha rendelt növények összértéke meghaladja az 5000.-Ft-ot, akkor a "fűtőpatron" nem kerül kiszámlázásra.

Kapcsolódó termékek